joi, 5 august 2010

File de porc umplut cu legume si sos Roquefort

Salutare tuturor avan-d in vedere ca e prima mea postare si nu ma prea am cu ale blogului imi cer scuze daca nu va voi fi pe plac inca de prima data dar pe parcurs sper sa va castig increderea si sa ma vizitati cat mai des. Pentru inceput am ales o specialitate nu foarte greu de preparat cu care va puteti impresiona musafiri sau de ce nu persoana iubita :)
.






Pentru 5 portii avem nevoie de :

File de porc fara os (cotlet porc)                         1,250 kg

Pentru umplutura:
Mazare verde congelata  100g
Porumb conserva 100g
Ardei gras rosu 1buc
Ceapa 100g
Cascaval-100g
Patrunjel verde 1leg
Piept de pui 100g
Sare, piper

Pentru sos
Smantana dulce 300ml ( frisca lichida fara zahar eu folosesc Gran Cucina )
Branza Roquefort  100g (branza cu mucegai blue cheese)
Sare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu